Verzending
Producten welke in voorraad zijn zullen binnen 24 uur verzonden. Indien er meer tijd overheen zal gaan i.v.m. producten die (langer) niet op voorraad zijn zal u hierover direct geïnformeerd worden. 

Als u de bestelling thuis (of op het werk) ontvangen wil, dan wordt deze met PostNL naar u verzonden.

Na ontvangst van de verzendbevestiging kunt u er doorgaans vanuit gaan dat de bestelling de dag erna afgeleverd wordt, dit is dan ook te volgen via de Track&Trace link in de email. Bij foutieve of onvolledige adresgegevens kan de levering vertragen, wij zullen dan contact met u opnemen om de juiste gegevens opnieuw te verwerken.

Verzendkosten
De-Inktpot.com hanteert standaard verzendkosten tot een bestelbedrag van € 35,-.in Nederland. De verzendkosten voor Nederland zijn slechts € 4,15 voor een brievenbuspakje en € 5,99 voor een pakket.

Als het bestelbedrag hoger is dan € 35,- dan zal de bestelling gratis worden verzonden!

Leveringen naar België gaan altijd in een pakket, de verzendkosten hiervoor zijn € 9,95. Als het bestelbedrag hoger is dan € 45,- dan zal de bestelling gratis worden verzonden!

Levering
De bezorger doet 1 afleverpoging, als er niemand aanwezig is tijdens deze afleverpoging dan zal een poging gedaan worden het pakket bij één van de buren af te leveren, anders gaat het pakje naar een pakketpunt bij u in de buurt. Er zal altijd een notificatiebriefje bij u in de brievenbus gedaan worden.

Al onze zendingen zijn verzekerd verzonden, wat betekent dat er een handtekening gevraagd wordt bij aflevering. Wij hebben in dat geval de zekerheid dat het pakket is afgeleverd, en u heeft de zekerheid dat deze niet zomaar voor de deur wordt gezet met alle gevolgen van dien.

Als een pakket bij u met transportschade wordt afgeleverd, dan kunt u deze het beste weigeren. Als u deze toch heeft aangenomen, bijvoorbeeld omdat de schade aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar was, dan vragen wij u om ons hierover direct te informeren.

Levertijd
Omdat wij verschillende verzendopties aanbieden kan dit van invloed zijn op de levertijd. 

Brievenbuspakje met track&trace
Levertijd Nederland: 1 werkdag, de bezorgdagen zijn dinsdag t/m zaterdag
Levertijd België: 1-2 werkdagen, de bezorgdagen zijn dinsdag t/m vrijdag

Pakket met track&trace
Levertijd Nederland: 1 werkdag, de bezorgdagen zijn maandag t/m zaterdag
Levertijd België: 1-2 werkdagen, de bezorgdagen zijn maandag t/m vrijdag
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies